Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Ne datat 2-6 dhjetor 2019 ne Busan te Korese se Jugut do zhvillohet Kongresi me i madh ne Bote i Diabetit i organizuar nga Federata Nderkombetare e Diabetit ( IDF). Aktualisht jane te hapura regjistrimet per ne kongres dhe dergimi i abstrakteve. Nje mundesi e jashtezakonshme te jesh pjese e eventit me te rendesishem ne bote per Diabetin Mellitus.
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
27 Tetor-29 Tetor 2019 Boston, USA

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/5761/"></div>Së shpejti trajnimi më i ri online me temë: 🔹️Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar  te ejeksionit:  Nje […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/5761/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Dentistria Klinike 15 Shkurt-15 Mars 2021

Dentistria Klinike I : 15 Shkurt- 15 Mars 2021

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/4329/"></div>Ne datat 15 Shkurt- 15 Mars 2021 do zhvillohet trajnimi online : “Dentistria Klinike I” Ky trajnim eshte akredituar nga […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/4329/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

GEZUAR VITIN E RI 2021

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/gezuar-vitin-e-ri-2021/"></div><!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/gezuar-vitin-e-ri-2021/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftësi të kufizuara fizike dhe mendore – 16 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/permiresimi-i-kujdesit-te-diabetit-ne-paciente-me-aftesi-te-kufizuara-fizike-dhe-mendore-16-nentor-2019/"></div>Në datën  16 Nentor 2019  u organizua nga Qendra e Trajnimit Profesional Mjekësor Santa Maria  trajnimi me temë: “ Permiresimi […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/permiresimi-i-kujdesit-te-diabetit-ne-paciente-me-aftesi-te-kufizuara-fizike-dhe-mendore-16-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Dita Boterore e Diabetit 14 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/dita-boterore-e-diabetit-14-nentor-2019/"></div>Dje u zhvilluan aktivitete ne mbare vendin ne kuader te Dites Boterore te Diabetit, qe zhvillohet cdo date 14 Nentor. […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/dita-boterore-e-diabetit-14-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

IDF NUTRI KUIZ tani edhe ne SHQIP

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/idf-nutri-kuiz-tani-edhe-ne-shqip/"></div>IDF – International Diabetes Federation  ka përgatitur një quiz për Diabetin në shqip ,për fëmijët mbi 6 vjeç, prindërit dhe […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/slider-2/idf-nutri-kuiz-tani-edhe-ne-shqip/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

ISPAD Science School 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/ispad-science-school-2019/"></div>Ne datat 27-29 Tetor 2019, ne Boston, USA  Shoqata Nderkombetare e Diabetit te Femijet dhe Adoleshentet ( ISPAD), organizoi shkollen […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/ispad-science-school-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij 11 Tetor- 11 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/diabeti-mellitus-njohurite-baze-dhe-menaxhimi-efektiv-i-tij-11-tetor-11-nentor-2019/"></div>Ne datat 11 Tetor- 11 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online : “Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/news/diabeti-mellitus-njohurite-baze-dhe-menaxhimi-efektiv-i-tij-11-tetor-11-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 9 Tetor 2019- 9 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-9-tetor-2019-9-nentor-2019/"></div>Ne datat 9 Tetor- 9 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online : ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-9-tetor-2019-9-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Trajnimi “Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019”

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-30-qershor-2019-30-korrik-2019/"></div>Ne datat 30 Qershor- 30 Korrik 2019 do zhvillohet trajnimi online : ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-30-qershor-2019-30-korrik-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

SCOPE School 2019- Selanik

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/scope-school-2019-selanik/"></div>Ne daten 15 Qershor 2019, u zhvillua ne  ambientet e Aristotle University ne Selanik trajnimi i radhes i Federates Nderkombetare […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/santa-maria-activity/scope-school-2019-selanik/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Events

OMI