Ne datat 11 Tetor- 11 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online :

“Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”

 

Klikoni ne linkun e meposhtem per te hyre ne faqen e eventit:

Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij 11 Tetor- 11 Nentor 2019

Ju lutem per cdo paqartesi qe mund te keni gjate procesit te regjistrimit na kontaktoni ne :

Info@omi.al ose nr. tel: 0682076808.

Faleminderit

14 Thoughts on “Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij 11 Tetor- 11 Nentor 2019”

Leave a Reply