Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Ne datat 2-6 dhjetor 2019 ne Busan te Korese se Jugut do zhvillohet Kongresi me i madh ne Bote i Diabetit i organizuar nga Federata Nderkombetare e Diabetit ( IDF). Aktualisht jane te hapura regjistrimet per ne kongres dhe dergimi i abstrakteve. Nje mundesi e jashtezakonshme te jesh pjese e eventit me te rendesishem ne bote per Diabetin Mellitus.
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
27 Tetor-29 Tetor 2019 Boston, USA

Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftësi të kufizuara fizike dhe mendore – 16 Nentor 2019

Në datën  16 Nentor 2019  u organizua nga Qendra e Trajnimit Profesional Mjekësor Santa Maria  trajnimi me temë: “ Permiresimi […]

Dita Boterore e Diabetit 14 Nentor 2019

Dje u zhvilluan aktivitete ne mbare vendin ne kuader te Dites Boterore te Diabetit, qe zhvillohet cdo date 14 Nentor. […]

IDF NUTRI KUIZ tani edhe ne SHQIP

IDF – International Diabetes Federation  ka përgatitur një quiz për Diabetin në shqip ,për fëmijët mbi 6 vjeç, prindërit dhe […]

ISPAD Science School 2019

Ne datat 27-29 Tetor 2019, ne Boston, USA  Shoqata Nderkombetare e Diabetit te Femijet dhe Adoleshentet ( ISPAD), organizoi shkollen […]

Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij 11 Tetor- 11 Nentor 2019

Ne datat 11 Tetor- 11 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online : “Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i […]

Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 9 Tetor 2019- 9 Nentor 2019

Ne datat 9 Tetor- 9 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online : ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre […]

Trajnimi “Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019”

Ne datat 30 Qershor- 30 Korrik 2019 do zhvillohet trajnimi online : ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre […]

SCOPE School 2019- Selanik

Ne daten 15 Qershor 2019, u zhvillua ne  ambientet e Aristotle University ne Selanik trajnimi i radhes i Federates Nderkombetare […]

ECE 2019- Lyon, France

Ne datat 18-21 Maj 2019 , ne Palais de Congress Lyon, u mbajt Kongresi i 21-te i Shoqates Europiane te […]

Raporti Vjetor 2018

Qendra e Trajnimit Mjekesor Santa Maria per vitin 2018 ka patur shume aktivitete si brenda ashtu edhe jashte vendit. Aktivitetet […]

EASD Postgraduate Course – Tirana 2019

Ne datat 29-31 Mars 2019, ne ambientet e Hotel Tirana International u zhvilluar Kursi i Trajnimit  ” Third Postgraduate Course […]

Edukimi Shendetesor i Pacienteve me veshtiresi te zhvillimit mendor

Cdo njeri ka te drejten te informohet per semundjen e tij dhe te edukohet per ta mbajtur sa me nen […]

Events

OMI