Dentistria Klinike 15 Shkurt-15 Mars 2021

Ne datat 15 Shkurt- 15 Mars 2021 do zhvillohet trajnimi online :

“Dentistria Klinike I”

Ky trajnim eshte akredituar nga QKEV dhe i jane njohur 9 kredite.

Klikoni ne linkun e meposhtem per te hyre ne faqen e eventit:

Dentistria Klinike I 15 Shkurt – 15 Mars 2021

Ju lutem per cdo paqartesi qe mund te keni gjate procesit te regjistrimit na kontaktoni ne :

Info@omi.al ose nr. tel: 0682076808.

Faleminderit

8 Thoughts on “Dentistria Klinike I : 15 Shkurt- 15 Mars 2021”

Leave a Reply