IDF – International Diabetes Federation  ka përgatitur një quiz për Diabetin në shqip ,për fëmijët mbi 6 vjeç, prindërit dhe mësuesit e tyre të cilët dëshirojnë të përfshihen në këtë projekt.
“Medical Training Center Santa Maria” dha kontributin e saj në implementimin në gjuhën shqipe të këtij projekti fantastik.

Klikoni mbi linkun e meposhtem per te vazhduar me kuizin:

 

 

 

4 Thoughts on “IDF NUTRI KUIZ tani edhe ne SHQIP”

Leave a Reply