Ne datat 30 Qershor- 30 Korrik 2019 do zhvillohet trajnimi online :

” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019″

Klikoni ne linkun e meposhtem per te hyre ne faqen e eventit.

Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019

Ju lutem per cdo paqartesi qe mund te keni gjate procesit te regjistrimit na kontaktoni ne :

Info@omi.al ose nr. tel: 0682076808.

Faleminderit

10 Thoughts on “Trajnimi “Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019””

Leave a Reply