Ne datat 27-29 Tetor 2019, ne Boston, USA  Shoqata Nderkombetare e Diabetit te Femijet dhe Adoleshentet ( ISPAD), organizoi shkollen e rradhes per profesionistet e shendetesise qe kane interes ne edukimin dhe manaxhimin e femijeve me diabet tipi ose 2.

Ishin gjithsej 15 profesioniste nga gjithe bota qe paraqiten projektet e tyre te edukimit qe varionin qe nga perdorimi i teknologjive te reja ne edukim , edukim i personalizuar, adaptimi i kurrikulave edukuese per femijet etj.

Qendra jone kishte nderin te ishte e perzgjedhur si nje nga 15 pjesemarresit.

Falenderojme nga zemra ISPAD per kete mundesi te jashtezakonshme dhe gjithe lektoret per keshillat e vlefshme qe na dhane qe te vazhdojme ne rrugen tone te edukimit profesional.

Faleminderit ISPAD!

7 Thoughts on “ISPAD Science School 2019”

Leave a Reply