Ne datat 9 Tetor- 9 Nentor 2019 do zhvillohet trajnimi online :

Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”

Klikoni ne linkun e meposhtem per te hyre ne faqen e eventit:

Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 9 Tetor 2019- 9 Nentor 2019

 

Ju lutem per cdo paqartesi qe mund te keni gjate procesit te regjistrimit na kontaktoni ne :

Info@omi.al ose nr. tel: 0682076808.

Faleminderit

13 Thoughts on “Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 9 Tetor 2019- 9 Nentor 2019”

Leave a Reply