Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe ndikimi i profesionistit te shendetit, 17 Janar-17 Shkurt 2024[:]

Trajnim Online per Profesionistet e Mjekesise                                       

Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe ndikimi i profesionistit te shendeti” 

(17 Janar- 17 Shkurt 2024)

Ky aktivitet organizohet nga Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor Santa Maria” nepermjet Portalit Mjekesor omi.al

(Online Medical Information)

Qellimi i aktivitetit

Qellimi i ketij aktiviteti eshte informimi i profesionisteve te shendetit per zhvillimet me te reja ne bote per kete fenomen kaq abuzues dhe te demshem per jeten e pacientit dhe rritjen e njohurive te tyre per te evidentuar dhe raportuar keto raste.

Objektivat e aktivitetit

Objektiva të lidhur me njohuritë e profesionistëve:

Njohurite e profesionisteve te shendetesise duhen shtuar ne kete drejtim per te parandaluar fenomenin. Nje profesionist i mireinformuar ndihmon ne rritjen e cilesise se shendetit te pacienteve.

Objektiva të lidhur me aftësitë e profesionistëve:

Per te qene ne nivelin e duhur te perkujdesjes te pacienteve, ne ofrimin e nje sherbimi cilesor shendetesor dhe edukim per pacientin se si te kontrolloj medikamentet e marra dhe te raportoj per cdo gje te dyshimte

Objektiva të lidhur me qëndrimet e profesionistëve:

Ky trajnim ka per qellim perfshirjen e gjithe profesionisteve te shendetesise per nje edukim dhe informim me te plote me qellim evidentimin dhe parandalimit te fenomenit por gjithashtu edhe per informimin e plote persa i perket identifikimit te rasteve te fallsifikimit te barnave qe kane efekt negativ ne jeten dhe shendetin e pacienteve.

Kategoria kryesore e profesionistëve pjesëmarrës në aktivitet, për të cilët është përgatitur aktiviteti:

Mjeke specialiste

Mjeke familje

Farmaciste

Stomatologe

Infermiere

Ne menyre qe profesionistet te perfitojne kreditet duhet qe te plotesojne nje test.

Testi eshte i perbere nga 19 pyetje. Pyetjet jane ne forme quizi ku pergjigjja e sakte eshte vetem 1.

Per te perfituar kreditet ju duhet te merrni 70 % e siper te testit. Testi do behet i aksesueshem nga pjesemarresit ne datat e trajnimit

(17 Janar -17 Shkurt 2024)

Pagesa e trajnimit eshte 3600 leke dhe behet ne banke nese merret me shume se 70 % e testit.

Ju lutem merrni kohen e duhur per studimin e materialit dhe plotesimin e testit.

Suksese dhe pune te mbare!

Qendra e Trajnimit Santa Maria nuk ka asnje lidhje financiare me asnje pale te interesit komercial.

Ne trajnim nuk eshte perdorur asnje material me qellim promovues apo per reklamim.

KY AKTIVITET ESHTE AKREDITUAR NGA ASCKSHSH DHE I JANE NJOHUR 12 KREDITE.[:]

5 Thoughts on “Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe ndikimi i profesionistit te shendetit, 17 Janar-17 Shkurt 2024[:]”

Leave a Reply