Aplikimi i polifarmacisë. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit- Moduli II date 26 Nentor – 26 Dhjetor 2023

Trajnim Online per Profesionistet e Mjekesise

Aplikimi i polifarmacise. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit- Moduli II” 

(26 Nentor – 26 Dhjetor 2023)

Ky aktivitet organizohet nga Qendra e Trajnimit Profesional Mjekesor Santa Maria” nepermjet Portalit Mjekesor omi.al

(Online Medical Information)

Qellimi i aktivitetit

Qellimi i ketij aktiviteti eshte informimi i profesionisteve te shendetit per zhvillimet me te reja ne fushen e polifarmacise.

Objektivat e aktivitetit

Objektiva të lidhur me njohuritë e profesionistëve:

Njohurite e profesionisteve te shendetesise duhen shtuar ne manaxhimin sa me te mire te polifarmacise ne pacientet kronike. Nje profesionist i mireinformuar ndihmon ne rritjen e cilesise se shendetit te pacienteve.

Objektiva të lidhur me aftësitë e profesionistëve:

Per te qene ne nivelin e duhur bashkekohor te trajtimit dhe te perkujdesjes te pacienteve, ne ofrimin e nje sherbimi cilesor shendetesor dhe edukim per pacientin per nje aderence maksimale ndaj terapise farmakologjike.

Objektiva të lidhur me qëndrimet e profesionistëve:

Ky trajnim ka per qellim perfshirjen e gjithe profesionisteve te shendetesise per nje edukim dhe informim me te plote me qellim permiresimin e manaxhimit te polifarmacise por gjithashtu edhe per nje informim persa i perket identifikimit te faktoreve qe cojne ne ulje te aderences dhe edukim per nderhyrje te suksesshme terapeutike.

Kategoria kryesore e profesionistëve pjesëmarrës në aktivitet, për të cilët është përgatitur aktiviteti:

Ky trajnim eshte akredituar nga ASCK dhe i jane njohur 4 kredite. Kategoria: Farmaciste.

Ne menyre qe profesionistet te perfitojne kreditet duhet qe te plotesojne nje test.

Testi eshte i perbere nga 12 pyetje. Pyetjet jane ne forme quizi ku pergjigjja e sakte eshte vetem 1.

Per te perfituar kreditet ju duhet te merrni 70 % e siper te testit. Testi do behet i aksesueshem nga pjesemarresit ne datat e trajnimit

(26 Nentor – 26 Dhjetor 2023)

Ju lutem merrni kohen e duhur per studimin e materialit dhe plotesimin e testit.

Suksese dhe pune te mbare!

Qendra e Trajnimit Santa Maria nuk ka asnje lidhje financiare me asnje pale te interesit komercial.

Ne trajnim nuk eshte perdorur asnje material me qellim promovues apo per reklamim.

 

One Thought on “Aplikimi i polifarmacisë. Menaxhimi dhe siguria e mjekimit- Moduli II date 26 Nentor – 26 Dhjetor 2023”

  • Pershendetje te nderuar kolege. Une jam moderatorja i ketij trajnimi online qe do zhvillohet nga data 26 Nentor- 26 Dhjetor 2023.
    Per cdo pyetje dhe paqartesi, mund te komunikojme ne kete rubrike diskutimesh. Faleminderit dhe pune te mbare

Leave a Reply