7 Thoughts on “Log In”

    • Pershendetje. Ju lutem regjistrohuni me te dhena te plota ne portal. Si emer perdoruesi duhet te vini emer mbiemer te plote ne menyre qe te jeni te identifikueshem. Faleminderit. Admini

        • Pershendetje. Ju lutem regjistrohuni ne portal me emer mbiemer te sakte. Keto jane trajnime te monitorueshme nga QKEV, dhe te gjithe pjesemarresit duhet te jene te regjistruar me te dhena te plota.

    • Pershendetje Flamur. Kur je ne faqen kryesore , zbret poshte dhe aty ku thote EVENTS, klikon mbi aktivitetin qe do te regjistrohesh. Pasi klikon mbi titullin te hapet faqja e aktivitetit. Ne faqen e aktivitetit,poshte pjeses ku thote Dokumente, kliko mbi linkun qe thote : Regjistrohu ne kete event. Vetem pasi regjistrohesh ne event, vazhdon me tej me studimin e materialeve dhe plotesimin e testeve perkatese.

Leave a Reply