Testi i vleresimit te njohurive- Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I- Date 03 Qershor- 03 Korrik 2022

Testi eshte i perbere nga 13 pyetje. Pyetjet jane ne forme quizi ku pergjigjja e sakte eshte vetem 1. Per te perfituar kreditet ju duhet te merrni 70 % e siper te testit. Ju lutem merrni kohen e duhur per studimin e materialit dhe plotesimin e testit. Kini kujdes pasi testi mund te plotesohet vetem nje here. Suksese dhe pune te mbare!

Ju duhet te regjistroheni ne event per te kryer kete test.