Testi i vleresimit te njohurive Dentistria Klinike 1 – 16 Maj-16 Qershor 2022[:]

Testi eshte i perbere nga 10 pyetje. Pyetjet jane ne forme quizi ku pergjigjja e sakte eshte vetem 1. Per te perfituar kreditet ju duhet te merrni 70 % e siper te testit. Ju lutem merrni kohen e duhur per studimin e materialit dhe plotesimin e testit. Kini kujdes pasi testi mund te plotesohet vetem nje here. Suksese dhe pune te mbare![:]

Ju duhet te regjistroheni ne event per te kryer kete test.