Testi i vleresimit te aktivitetit,Barnat e fallsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit- 15 Tetor-15 Nentor 2023[:]

Ju lutem vleresoni cilesine e ketij trajnimi duke ju pergjigjur pyetesorit te meposhtem me nje sistem vleresimi nga 5 te 1. 5)  Shume i mire 4)  i mire 3)  i pranueshem 2)  i keq 1)  Shume i keq[:]

Ju duhet te regjistroheni ne event per te kryer kete test.