Ne daten 14 Nentor 2018, Diten Boterore te Diabetit Qendra e Trajnimit Profesionale Mjekesore Santa Maria ne bashkepunim me Drejtorine Rajonale te Shendetit Publik Puke, realizoi nje aktivitet me karakter depistues ne qytetin e Pukes dhe Fushe-Arrezit.

Interesimi i qytetareve ishte i madh, per te matur nivelet e glicemise dhe per tu informuar per simptomat dhe shkaqet e semundjes.

Falenderojme punonjesit e D.SH.P Puke per perkushtimin dhe devotshmerine e tyre ne sherbim te shendetit te qytetareve te rrethit Puke.

 

Leave a Reply