Qendra e Trajnimit Santa Maria qe prej muajit Shtator 2018 , ka nderin te jete pranuar nga Federata Nderkombetare e Diabetit ( IDF) , si nje nga 10 qendrat e edukimit te diabetit ne Europe.

Falenderojme me zemer IDF, per kete mundesi te jashtezakonshme qe na ka dhene dhe do bejme te pamunduren per te qene te denje te familjes se madhe te IDF-se.

 

Leave a Reply