Ne daten 10 Nentor 2018, Qendra e Trajnimit Profesionale Mjekesore Santa Maria organizoi ne qytetin e Pukes nje aktivitet shendetesor :

” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”

Aktiviteti u zhvillua ne kuadrin e aktiviteteve sensibilizuese ne muajin Nentor.

Diabeti eshte nje semundje qe ka arritur permasa epidemike ne nivel global. Kjo semundje nuk njef race, moshe , gjini apo nivel ekonomik.

Me kete aktivitet, deshem tu kushtojme vemendje edhe kesaj shtrese te popullates, qe kane nevoje per nje perkujdesje te vecante nga shoqeria, familja dhe profesionistet e shendetesise.

Falenderojme Drejtorine e Shendetit Publik Puke, per mbeshtetjen  e dhene dhe perkushtimin e tyre ne te mire te komunitetit pukian.

 

Leave a Reply