Ne datat 18-21 Maj 2019 , ne Palais de Congress Lyon, u mbajt Kongresi i 21-te i Shoqates Europiane te Endokrinologjise.  Nje pjesemarrje e jashtezakonshme nga shume vende te botes, me mbi 4000 profesioniste te shendetesise.

Qendra e Trajnimit Mjekesor SANTA MARIA u paraqit ne kete kongres  per te gjashtin  vit rradhazi me studimin e saj ne forme “Poster Presentation” me teme :

“Evaluation of distance learning activities for healthcare professionals in diabetes management in Albania”

 

Falenderojme Shoqaten Europiane te Endokrinologjise per mundesine qe na dha per te marre pjese dhe per te prezantuar studimin tone ne ECE 2019.

 

Leave a Reply