Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Ne datat 2-6 dhjetor 2019 ne Busan te Korese se Jugut do zhvillohet Kongresi me i madh ne Bote i Diabetit i organizuar nga Federata Nderkombetare e Diabetit ( IDF). Aktualisht jane te hapura regjistrimet per ne kongres dhe dergimi i abstrakteve. Nje mundesi e jashtezakonshme te jesh pjese e eventit me te rendesishem ne bote per Diabetin Mellitus.
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
Nutri Kuiz i IDF edhe ne shqip tani!
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
ISPAD Science School for Healthcare Professionals
27 Tetor-29 Tetor 2019 Boston, USA

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/5761/"></div>Së shpejti trajnimi më i ri online me temë: 🔹️Mjekimi i insuficiences kardiake me fraksion te reduktuar  te ejeksionit:  Nje […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/5761/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Dentistria Klinike 15 Shkurt-15 Mars 2021

Dentistria Klinike I : 15 Shkurt- 15 Mars 2021

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/4329/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/4329/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) GEZUAR VITIN E RI 2021

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/gezuar-vitin-e-ri-2021/"></div><!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/gezuar-vitin-e-ri-2021/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftësi të kufizuara fizike dhe mendore – 16 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/permiresimi-i-kujdesit-te-diabetit-ne-paciente-me-aftesi-te-kufizuara-fizike-dhe-mendore-16-nentor-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/permiresimi-i-kujdesit-te-diabetit-ne-paciente-me-aftesi-te-kufizuara-fizike-dhe-mendore-16-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) Dita Boterore e Diabetit 14 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/dita-boterore-e-diabetit-14-nentor-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/dita-boterore-e-diabetit-14-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) IDF NUTRI KUIZ tani edhe ne SHQIP

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/idf-nutri-kuiz-tani-edhe-ne-shqip/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/slider-2/idf-nutri-kuiz-tani-edhe-ne-shqip/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) ISPAD Science School 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/ispad-science-school-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/ispad-science-school-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij 11 Tetor- 11 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/diabeti-mellitus-njohurite-baze-dhe-menaxhimi-efektiv-i-tij-11-tetor-11-nentor-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/news/diabeti-mellitus-njohurite-baze-dhe-menaxhimi-efektiv-i-tij-11-tetor-11-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 9 Tetor 2019- 9 Nentor 2019

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-9-tetor-2019-9-nentor-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-9-tetor-2019-9-nentor-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) Trajnimi “Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat 30 Qershor 2019- 30 Korrik 2019”

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-30-qershor-2019-30-korrik-2019/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/suplementet-ushqimorebimore-perdorimi-i-sigurte-i-tyre-dhe-nderveprimet-me-barnat-30-qershor-2019-30-korrik-2019/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

(Albanian) SCOPE School 2019- Selanik

<div class="at-above-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/scope-school-2019-selanik/"></div>Sorry, this entry is only available in Albanian.<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on get_the_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on get_the_excerpt --><div class="at-below-post-homepage addthis_tool" data-url="https://omi.al/en/santa-maria-activity/scope-school-2019-selanik/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on get_the_excerpt -->

Events

OMI