Ne datat 18 – 21 Maj 2017  Shoqata Koreane e Nefrologjise ( KNS Korean Society of Nephrology ) zhvilloi Kongresin e saj te 37 Kombetar dhe te dytin Nderkombetar te Nefrologjise – KSN 2017.

Ky kongres u mbajt ne Convention Centre, Grand Hilton Hotel – Seoul , Koreja e Jugut.

Ne kete kongres pati nje pjesemarrje te madhe nga gjithe vendet Aziatike por nuk munguan edhe shume perfaqesues nga Europa dhe Amerika .

Qendra e Trajnimit Mjekesor SANTA MARIA ishte e vetmja perfaqesuese e Shqiperise ne kete eveniment dhe u paraqit me studimin e saj ne formen “ Oral Poster ” me teme :

“Uncontrolled use of antibiotics in the treatment of uncomplicated urinary tract infections by Albanian community pharmacists.”

Falenderojme Shoqaten Koreane te Nefrologjise per mundesine qe na dha per te prezantuar studimin tone ne nje Kongres te rendesishem te Nefrologjise Aziatike dhe me gjere .

ksn 3ksn 2ksn 4

Leave a Reply