Ne datat 14 -17 Qershor 2017 u organizua EULAR 2017 – Kongresi Europian i Reumatologjise i cili organizohet nga EULAR .

EULAR (The European League Against Rheumatism) eshte nje Organizate e madhe Europiane qe perfshin gjithe Profesionistet e Shendetit , Shoqatat e Reumatologjise te Shteteve Europiane dhe gjithe shkencetaret qe japin kontributin e tyre ne fushen e reumatologjise.

Ky ishte nje kongres jubile pasi shenonte 70 vjetorin e tij , 1947 – 2017 dhe rendesia e tij eshte e nivelit me te larte boteror. Kongresi u zhvillua ne Feria de Madrid – ne Madrid , Spanje.

Kongresi pati nje pjesemarrje te madhe (mbi 14000 persona) nga pothuajse te gjithe shtetet e botes . Qendra e Trajnimit Santa Maria u paraqit per here te pare ne kete kongres me studimin e saj ne formen ‘ Oral Poster’ me teme : “Awareness of possible side effects of NSAIDs among the Albanian patient population”.

Falenderojme EULAR per mundesine qe na dha per te prezantuar studimin tone ne kete kongres te nje rendesie te vecante.

eular 1eular 2eular 5eular 5eular 6eular 7

Leave a Reply