Ne datat 18 – 20 Maj 2017 u organizua  kongresi EuroHeartCare 2017 .

Ky eshte nje  nga kongreset e rendesishme qe zhvillon cdo vit Shoqata Europiane e Kardiologjise ESC (European Society of Endocrinology) dhe nendega e saj CCNAP .

Ky kongres u organizua ne Kulturhuset Spira ne Jonkoping , Suedi . Pjesemarrja ishte shume kenaqshme dhe studimet e prezantuara ishin te shumta dhe mjaft te larmishme. Qendra e Trajnimit Mjekesor SANTA MARIA u paraqit ne kete kongres  per te tretin vit rradhazi me studimin e saj ne formen “ Oral Poster” me teme :

Promoting physical activity in patients with cardiovascular diseases: GP’s and other health professionals’ practice and educational needs“.

Falenderojme CCNAP dhe ESC per mundesine per te prezantuar studimin tone ne Euroheartcare 2017 .

23345

Leave a Reply