Ne datat 17 – 20 Maj 2017 u organizua  Kongresi Europian i Obezitetit ECO 2017 .

Ky eshte kongresi i 24 Europian i Obezitetit i cili zhvillohet nga EASO – Shoqata Europiane per Studimin e Obezitetit (The European Association for the Study of Obesity) .

EASO eshte themeluar ne vitin 1986 dhe ne te bejne pjese 32 shtete europiane. Ky kongres u organizua ne Alfândega Congress Centre ne Porto te Portugalise.

Qendra e Trajnimit Mjekesor SANTA MARIA mori pjese per here te pare ne kete kongres dhe u prezantua me studimin e saj ne formen “Poster Presentation” me teme :

Are pharmacists ready to contribute to reduce the burden of obesity ?

Falenderojme EASO (The European Association for the Study of Obesity) per mundesine dhe kenaqesine qe na dha per te referuar studimin tone ne kete kongres te rendesishem Europian.

eco 1eco 3eco 4

Leave a Reply