Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Kongresi Boteror i Diabetit IDF 2019
Ne datat 2-6 dhjetor 2019 ne Busan te Korese se Jugut do zhvillohet Kongresi me i madh ne Bote i Diabetit i organizuar nga Federata Nderkombetare e Diabetit ( IDF). Aktualisht jane te hapura regjistrimet per ne kongres dhe dergimi i abstrakteve. Nje mundesi e jashtezakonshme te jesh pjese e eventit me te rendesishem ne bote per Diabetin Mellitus.

(Albanian) Raporti Vjetor 2018

Sorry, this entry is only available in Albanian.

14 Nentor 2018 – Dita Boterore e Diabetit

Ne daten 14 Nentor 2018, Diten Boterore te Diabetit Qendra e Trajnimit Profesionale Mjekesore Santa Maria ne bashkepunim me Drejtorine […]

Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore

Ne daten 10 Nentor 2018, Qendra e Trajnimit Profesionale Mjekesore Santa Maria organizoi ne qytetin e Pukes nje aktivitet shendetesor […]

EASO COMS -SUMMIT 2018

Ne datat 6-8 Nentor 2018, ne Leipzig Gjermani u zhvillua Samiti Vjetor i Shoqates Europiane te Obezitetit ( EASO). Nje […]

Njoftim

Qendra e Trajnimit Santa Maria,  qe nga data 1 Nentor 2018 , ne te gjitha certifikatat e marra ne trajnimet […]

Events

OMI